STOK ADI Yuvarlak Tepsi
Adet
Yuvarlak Tepsi
Ağırlık (kg.)
L Tepsi
(600)
Adet
L Tepsi
(600)
Ağırlık (kg.)
XL Tepsi
(800)
Adet
XL Tepsi
(800)
Ağırlık (kg.)
XXL Tepsi
(1000)
Adet
XXL Tepsi
(1000)
Ağırlık (kg.)
CEVİZLİ BAKLAVA GRUBU
CEVİZLİ BAKLAVA 48 1,8/1,82 77 2,6/2,62 96 3,5/3,52
CEVİZLİ ÖZEL BAKLAVA 70 2,1/2,13 120 2,9/2,93 143 3,8/3,83
CEVİZLİ NURİYE BAKLAVA 48 2/2,02 63 3/3,03 80 3,8/3,83
CEVİZLİ HAVUÇ DİLİMİ  BAKLAVA 18 2,2/2,22
CEVİZLİ MENDİL BAKLAVA 33 2,1/2,12 50 3/3,02
CEVİZLİ MİDYE   BAKLAVA 42 2,3/2,32 54 3,2/3,22
CEVİZLİ SARI BURMA  BAKLAVA 56 2,2/2,22 91 3/3,03 128 4/4,03
CEVİZLİ SOĞUK BAKLAVA 48 3/3,08 63 3,9/3,98
FISTIKLI BAKLAVA GRUBU
FISTIKLI BAKLAVA 48 1,8/1,82 77 2,6/2,62 96 3,5/3,52
FISTIKLI ÖZEL BAKLAVA 70 2,1/2,13 120 2,9/2,93 143 3,8/3,83
FISTIKLI BAĞDAT 102 2,1/2,12 133 3/3,02
FISTIKLI HAVUÇ DİLİMİ 18 2,2/2,22
FISTIKLI MİDYE 42 2,3/2,32 54 3,2/3,22
FISTIKLI NURİYE 48 2/2,02 63 3/3,03 80 3,8/3,83
FISTIKLI PADİŞAH 70 1,9/2
FISTIKLI SARMA 70 1,6/1,62 88 2,5/2,52
FISTIKLI SOĞUK BAKLAVA 48 3/3,08 63 3,9/3,98
FISTIKLI KURU BAKLAVA 48 1,8/1,82 63 2,6/2,62 80 3,5/3,52
FISTIKLI ŞÖBİYET 40 2,1/2,12 55 3,/3,02 84 4/4,02
FISTIKLI BADAYIF 32 2,2/2,22 50 2,7/2,72
FISTIKLI CİMCİK 70 2,2/2,22
FISTIKLI YEŞİL BÜLBÜL 70 2,2/2,22
KADAYIF GRUBU 
CEVİZLİ KADAYIF 20 2,8/2,83 27 3,6/3,63
CEVİZLİ İNCE KADAYIF 52 2,8/2,83 64 3,6/3,63
FISTIKLI KADAYIF 20 2,8/2,83 27 3,6/3,63
FISTIKLI HASIR KADAYIF 20 2,8/2,83
FISTIKLI İNCE KADAYIF 52 2,8/2,83 64 3,6/3,63
BÖREK GRUBU
SU BÖREĞİ PEYNİRLİ 24 3,3/3,34
SU BÖREĞİ KIYMALI 24 3,3/3,34
KARAKÖY BÖREĞİ PEYNİRLİ 0,75
KARAKÖY BÖREĞİ KIYMALI 0,7
PARMAK BÖREK KARIŞIK 44 2,9/3
PARMAK BÖREK KIYMALI 44 2,9/3
PARMAK BÖREK PEYNİRLİ 44 2,9/3
PARMAK BÖREK PATATESLİ 44 2,9/3
PARMAK BÖREK ISPANAKLI 44 2,9/3
Kadayıf

Cevizli/ Fıstıklı

Cevizli İnce Kadayıf Fıstıklı İnce Kadayıf Cevizli Baklava Fıstıklı Baklava Havuç Dilimi Börek
7-8 dilim 17-18 dilim 17-18 dilim 28-30 dilim 28-30 dilim 8-9 dilim 8-9 dilim

Madlen çikolata kg.lık kutusunda 24 adet çikolata bulunmaktadır.

Pastalarımızın tamamında dünyanın en iyi çikolata markasını kullanıyoruz.

Dondurmalarımızda kesinlikle süt tozu kullanılmaz. Dondurmalarımızda (ve diğer şekerli tüm ürünlerimizde) %100 pancardan üretilen Malatya Türk Şeker Grubunun kristal şekeri kullanılır. Dondurma reçetemizde en pahalı girdi olarak diğer tüm dondurma markalarının iki katından fazla hakiki dağ salebi (Burdur-Bucak) kullanılmaktadır. Firma olarak 100 kg sütten 80 kg sade dondurma elde ediyoruz. Süt kaynatıldıktan sonraki aşamada vakum makinası ile buharı alınarak saf sütün kalması sağlanır. Diğer dondurma markalarının neredeyse tamamında 100 kg sütten 120 kg sade dondurma elde edilir.

1 kg. kadayıf içeriğinde %80 oranında sıvı ve %20 oranında sade yağ, 160 (-/+5) gr yeni mahsul “Boz-1” tabir edilen fıstık ya da 180 (-/+5) gr. yeni mahsul yerli ceviz kullanıyoruz.

1 kg. baklava içeriğinde %100 oranında sade yağ, 160 (-/+5) gr yeni mahsul “Boz-1” tabir edilen fıstık ya da 180 (-/+5) gr. yeni mahsul yerli ceviz kullanıyoruz.

Soğuk baklavamızda yağ oranı en yüksek ve en kaliteli pastörize süt, 1’inci kalite Antep fıstığı, pancar şekeri ve en kaliteli baklavalık unu kullanıyoruz. Üzerindeki çikolata ise Türkiye’nin en iyi çikolata markalarından birisinin Hacı İsmailoğlu’na özel oranlarda ürettiği gerçek çikolatadır.

Kesinlikle tüm ürünlerimizde %100 pancar şekeri kullanıyoruz.

Tüm baklava türlerinde %100 oranında sade yağ kullanıyoruz.

Hint mutfağındaki yaygın kullanımıyla bilinse de ghee, yani sade yağ, aslında yüzyıllardır farklı kültürlerin mutfaklarında kendine yer bulmuştur. Ghee ya da sade yağ denildiğinde net bir kavramı çağrıştırmasa da bildiğimiz tereyağının saflaştırılmış halinden bahsediyoruz. Doğal, tuzsuz tereyağının su ve kuru maddelerden arınmasıyla elde edilen kısım sade yağdır. Bu işlemler uygulandığında 1 ton tereyağından yaklaşık olarak 600 kg. sade yağ elde edilir. 400 kg. asit ve su atığı çıkar. Bu nedenle normal tereyağından en az %50-60 oranında daha pahalı ve %100 daha kaliteli bir yağ elde edilir.

Sade Yağ, orta zincirli yağ asitleri açısından zengin olduğundan, karaciğerde doğrudan absorbe edilir ve enerjiye dönüşür. Bu yüzden sporcuların tercihidir.

En yüksek kaliteli ve en sağlıklı doymuş yağ kaynağıdır. Doymuş yağ, sağlıklı bir beyin için çok gereklidir.

İçerdiği muazzam miktardaki bütirik asit sebebiyle her türlü sindirim sistemi sorunuyla mücadelede kullanılabilir. Sağlıklı bir sindirim sistemi için çok önemli bir madde olan bütirik asit, besinlerin faydalı hale getirilmesini sağlar.

Bağırsak duvarlarını daha güçlü ve dayanıklı hale getirmek ve sindirimi güçlendirmek için çok güçlü bir besindir.

Vücutta kanser ve inflamasyonla savaşır.

250 dereceye kadar ısıtılabildiğinden yüksek yanma ısısına sahiptir. Bu da her türlü kızartma veya kavurma işleminde rahatlıkla kullanılabileceği anlamına gelmektedir.

Raf ömrü yoktur.

Tereyağına kıyasla daha uzun süre bozulmadan muhafaza edilebilen sade yağ, yararlı yağ asitleri, A, D, E ve K2 vitaminleri yönünden zengindir. Laktoz ve oksitlenmiş kolesterol içermez, buna karşılık içeriğinde, kötü kolesterolü düşüren vaksenik asit ve vücudu kanserojen maddelerden arındıran linoleik asit bulundurur.

İçeriğinde bulunan güçlü antioksidanlar sebebiyle düzenli sade yağ tüketimi, kalp hastalıkları ve birçok kanser türüne karşı koruyucu etki gösterir. Serbest radikal oluşumunu engelleyerek yaşlanma belirtilerini geciktirir.

Vücudu girdiğinde antikor üretimini tetikleyen yabancı molekülleri yok eden bazı sitotoksik hücreleri desteklediği için bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar. Böylece vücudun çeşitli hastalıklara karşı direncini arttırır.

Tabii ki yapabiliriz. 3000 m2 boyutundaki üretim tesislerinde ustalarımız sizlere hizmetin en kalitelisini vermek için çalışmaktadır.

En büyük özelliği Tarım Bakanlığı onaylı, en kaliteli ve tam yağlı peynir kullanılmasıdır. Ayrıca olması gerektiği gibi yufkalar tepsiye girmeden önce 120 C0 kaynar suda haşlanır.

Şimdilik Ankara’dayız. Yakın zamanda dört kıta ve 15’e yakın ülkede şube açma ve ihracat görüşmelerimiz devam ediyor.

Şimdilik 21 şube ve 200’e yakın çalışanımız var.

Kesinlikle evet. 1956 yılında Diyarbakır’da ilk kadayıf dükkanını Hacı İsmail Bey açmıştır.

  • Çünkü yemediğimizi üretmiyor ve ikram etmiyoruz.
  • Çünkü ürünümüzde en kaliteli sade yağı kullanıyoruz.
  • Çünkü en kaliteli Antep Fıstığını kullanıyoruz.
  • Çünkü kesinlikle nişkoz, glikoz, mısır şekeri gibi katkılar kullanmıyor en kaliteli pancar şekerini kullanıyoruz.
  • Çünkü en kaliteli unlardan üretim yapıyoruz.
  • Çünkü misafirlerimize 1956’dan beri devam edegelen köklü, geleneksel ve kurumsal bir tecrübeyi sunuyoruz.
  • Çünkü işimizi bir asırdan beri ilk günkü heyecan ve aşkla yapıyoruz.
  • Çünkü işimizi doğru yaptığımızı, çoğu rakibimizde olmayan TSE, Sıfır Atık ve diğer ulusal belgelerle birlikte FSSC 22000 gibi uluslararası gıda yetkinlik belgeleriyle tescilledik.

Hacı İsmailoğlu ismi, firmanın kurucusu Sedat Bey’in baba dedesi olan Hacı İsmail Bey’e atfen belirlenmiştir.

Başta TSE olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı tüm gıda standartlarını karşıladığımıza dair alınması gereken belgelerin tamamı alınmıştır. Sahip olduğumuz belgeleri WEB sitemizde, sosyal medya hesaplarımızda ve şubelerimizde görmeniz mümkün.

Paket halinde sattığımız Antep fıstığı, “duble ana çıtlak” olarak tabir edilen ve kuruyemiş olarak tüketilmek üzere işlemden geçmiş en iyi kuruyemiş fıstığıdır. 115-120 adedi yaklaşık olarak 100 gr. gelir. Ürünlerde kullandığımız fıstık ise bundan çok daha kaliteli ama kuruyemiş olarak tüketilmeye müsait olmayan “Boz-1 İlk hasat” olarak tabir edilen, daha küçük ve tam yeşil renkte olan fıstıktır.

Zeytinyağımız Balıkesir bölgesinde anlaşılan üreticiler tarafından en nadide zeytinlerden soğuk sıkım metoduyla firmamıza özel üretilmektedir. Tamamen doğaldır ve kesinlikle herhangi bir katkı maddesi içermez.

Burdur Bucak yöresinin %100 çekirdek dağ salebi, buğday nişastası ve kristal şeker içerir. 1 paket salebe 1 lt. süt kullanılır. Paket üzerinde kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Firmamızın Ankara serüveni her ne kadar 2010 yılında başlamışsa da 1956 yılına uzanan bir tecrübenin birikimi söz konusudur. 1940’lı yılların sonunda Diyarbakır’da yaşayan son kadayıf ustası göç etmeye karar verir. Bu sanatı kendisinden başka bilen ve devam ettirebilecek kimse olmadığı için şehir esnafı, Ermeni kadayıf ustasının sanatını kimseye öğretmeden Diyarbakır’dan göç etmesine izin vermez. Aslen Bingöl ili Genç ilçesi kökenli iki delikanlıyı yanına çırak olarak alan Ermeni usta, yıllar içinde gençleri usta olarak yetiştirir ve Diyarbakır’dan ayrılır. Söz konusu iki gençten birisi ve Hacı İsmailoğlu Tatlıcılık kurucusu Sedat Bey’in baba dedesi olan Hacı İsmail, ustasından öğrendiklerini uygulamaya ve yeni nesillere sanatını öğretmeye, ilk defa 1956 yılında açtığı kadayıfçı dükkanında başlamış ve bu meslek bütün incelikleriyle geliştirilerek kuşaktan kuşağa devam ettirilmiştir.

Ankara merkezli firmamız, halihazırda 21 şubede faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 200 çalışanın bulunduğu firmamız, kadayıf, baklava, börek, unlu mamuller, pasta ve dondurma grubunun tüm ürünlerini en kaliteli ve hesaplı şekilde üretecek bilgi, tecrübe ve altyapıya sahiptir. Fabrika merkezimiz, 80 çalışanı, 3.000 m2 kapalı ve 600 m2 açık alanıyla Ankara’nın en büyük ve sıhhi üretim alanına sahiptir. İlk TSE belgesi alan tatlı markası olma onurunu taşıyan firmamız bütün ulusal ve uluslararası gıda standartlarını karşılamaktadır. Dileyen tüm müşterilerimize üretim alanlarımızın kapıları, istedikleri zaman ziyaret etmeleri için sonuna kadar açıktır. Firmamız, Ankara içinde tüm müşteri taleplerini zamanında karşılamak için gıda taşımaya uygun çoğu frigolu 15 araçlık bir lojistik ve sevkiyat ağına sahiptir. Halihazırda dört kıta ve 15’e yakın ülke ile devam eden ihracat görüşmeleriyle bir dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen firmamız, milli lezzetlerimizi tüm dünyaya duyurmak azmiyle kalite ve etkinliğini artırarak büyümeye devam etmektedir.